IMG_4062Sunt Raluca Vasile si te invit pe 21 ianuarie 2015, intre orele 18:00 – 20:00, la Scoala Silvestru din Bucuresti, la o intalnire spontana intre profesori. Vom explora inteligenta emotionala, pornind impreuna intr-o calatorie de 2 ore de descoperire a lumii emotiilor si de autocunoastere.

Intram in contact pe rand cu propriile noastre emotii si cu ale celorlalti participanti, le constientizam si invatam prin joc despre cum putem dezvolta ablitati de automotivare si reglare emotionala. Toate acestea in timp ce devenim mai increzatori in fortele proprii, mai empatici si mai optimisti. Descoperim impreuna ce putem invata din emotiile noastre si cum ii putem ghida pe altii (ex.: elevii de la clasa) sa treaca prin acest proces.-

Scopul acestui atelier este cel de imbogatire emotionala a profesorilor prin cunoastere de sine, folosind metode  pe care le pot aplica la randul lor imediat ce pleaca de la atelier, cu elevii lor. Vor fi in special jocuri, asa cum ne-am obisnuit, de improvizatie si imaginatie, exercitii de autocunoastere si de constientizare, adica altfel spus, descoperire interioara prin joc, urmate de discutii despre metodele folosite si aplicabilitatea lor.

***Urmatorul atelier din seria intalnirilor dedicate inteligentei emotionale,  Eu si ceilalti, se intampla in februarie si va fi detaliat ulterior.

***De adus cu tine: deschidere, curiozitate si haine lejere

Despre mine: Cred in potentialul creativ al fiecarui om si invat zi de zi despre cum poate fi acesta explorat si valorificat. Transform lumea din jurul meu in spatiu de joc si invatare experientiala si descopar Pedagogiile alternative si arta teatrala (studii de master). Focusul meu actual este acela de a crea experiente relevante de invatare pentru profesori, explorand metode de dezvoltare a inteligentei emotionale si a creativitatii.

Intrare gratuita, inscrieri aici.

– de Raluca Vasile –

Advertisements