Campania 2% reprezinta redirectionarea a unui procent de 2% din impozitul pe venit, care se calculeaza in fiecare an, de catre stat.

2 percent_1

Te invitam sa directionezi aceasta suma catre Asociatia Bugetarii Veseli pentru a sustine in continuare programele si proiectele organizate in cadrul acesteia.

Credeam ca prin activitatile noastre, ne adresam unei nise extrem de importante, si anume bugetarii. Ne-am propus sa oferim o plarforma de dezvoltare personala si profesionala pentru acestia si sa dezvoltam proiecte cu un impact puternic si de durata.

Ce este important de mentionat cu privire la aceasta campanie sunt urmatoarele lucruri:

  • Aceasta suma nu este extrasa din venitul propriu si nu reprezinta nici un cost pentru tine. In eventualitatea in care acesti 2% nu vor fi donati, banii vor fi distribuiti statului.
  • Daca sunt alte persoane in grupul tau de prieteni sau membri ai familiei ce vor sa sustina activitatea noastra, le poti da formularul pentru a fi completat si noi ne vom ocupa sa le preluam. Ne poti contacta la 0748647581 sau la adresa de email: bugetariiveseli@gmail.com.
  • Data limita pentru depunerea formularelor este 25 mai 2015.

Completeaza Formularul 230- formular230 – bugetarii veseli – 2014 si contacteaza-ne pentru a-l prelua si a-l depune la ANAF.

Echipa Bugetarii veseli

Telefon: 0748647581

Email: bugetariiveseli@gmail.com

Advertisements