Echipa Bugetarii Veseli va aduce pentru luna martie 2 workshopuri cel putin apetisante!

storytelling1

Pe data de 18 martie vom desfasura primul Atelier de Storytelling in educatie! Un concept ce incepe sa se dezvolte si care poate fi aplicat cu usurinta in sistemul de invatamant din Romania.

Alexandru este Storyteller si co-fondator al firmei de training Stai Sa-ti Povestesc. De 3 luni găzduim o comunitate de practică de povestitori și organizăm training-uri cu școli și grădinițe private pe tema aplicării Artei Povestirii în educație. Sunt pasionat de povești și de învățare, de oameni simpli cu povești puternice și să învăț în mod continuu. Și nu în ultimul rând, îmi place enorm de mult să descopăr povești în locuri total neașteptate.

Locatia workshopului este Scoala Sfantul Silvestru, nr 23

Data si ora la care va incepe: 18 martie, orele 18:00-20:00

Iar pentru inscrieri, va rog sa accesati linkul de mai jos!

Vreau sa ma inscriu!

Iar pe 24 martie, Raluca Vasile ne va incanta din nou cu o serie de Jocuri si improvizatie.

Raluca te invita la o intalnire spontana intre profesori. Ea va explora inteligenta emotional, pornind impreuna intr-o calatorie de 2 ore de descoperire a lumii emotiilor si de autocunoastere.

Intram in contact pe rand cu propriile noastre emotii si cu ale celorlalti participanti, le constientizam si invatam prin joc despre cum putem dezvolta ablitati de gestionare a emotiilor si a relatiilor cu cei din jur. Toate acestea in timp ce devenim mai increzatori in fortele proprii, mai empatici si mai atenti la cel de langa noi. Descoperim impreuna ce putem invata din emotii si cum ii putem ghida pe altii (ex.: elevii de la clasa) sa treaca prin acest proces.

Scopul acestui atelier este cel de imbogatire emotionala a profesorilor, folosind metode pe care acestia le pot aplica la randul lor imediat ce pleaca de la atelier, cu elevii lor. Vor fi in special jocuri, asa cum ne-am obisnuit, de improvizatie si imaginatie, exercitii de autocunoastere si de relationare, urmate de discutii despre metodele folosite si aplicabilitatea lor.

Locatia workshopului este Scoala Ferdinand I.

Data si ora la care va incepe: 24 martie, orele 18:00-20:00

Iar pentru inscrieri, va rog sa accesati linkul de mai jos!

Vreau sa ma inscriu!

Pentru orice intrebari, contactati-ne pe adresa de email: bugetariiveseli@gmail.com.

Echipa Bugetarii Veseli!

Advertisements