About

Suntem o organizatie non-guvernamentala a carei viziune este cresterea increderii in sistemul public din Romania prin imbunatatirea serviciilor si programelor de dezvoltare personala si profesionala.

 

Ideea noastra

Existam pentru a cladi un nou mod de functionare a sistemului public din Romania bazat pe incredere, deschiere si initiativa. Oferim traininguri si worksopuri pentru angajatii din mediul public, care ii ajuta in creasterea nivelului de incredere, comunicarii eficiente cu clientii si initiativei la locul de munca.
Ce inseamna de fapt bugetar vesel pentru noi? – o persoana care se implica, este responsabila, dornica sa ajute si bineinteles creativa.
De ce suntem noi diferiti? Pentru ca ne acordam timp in a intelege care sunt nevoile angajatilor din sectorul public in primul rand si abia apoi construim servicii pliate pe ceea ce isi doresc.
Facem acest lucru cu ajutorul persoanelor care au gasit deja cele mai bune solutii pentru a fi eficienti: experti din mediul privat.  Acestia s-au oferit ca voluntari in a-si impartasi cunostintele si experienta cu angajatii din mediul public. Credem in faptul ca, aducandu-i impreuna, se va schimba mentalitatea asupra mediului public si acestia isi vor imbunanati performanta.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s